MENUZOEKEN
Bekijk onze foto's

Nieuwe leerling

Vanaf 5 jaar zijn kinderen in Nederland leerplichtig en vanaf 4 jaar mogen ze al naar school. Maar welke school wordt het? Voor de ene ouder is de schoolkeuze snel gemaakt, andere ouders willen een aantal scholen vergelijken om zo tot een keuze te komen. Hieronder leest u hoe een en ander in zijn werk gaat.

Open morgen
Onze school doet jaarlijks mee aan de open-scholen-morgen in Rilland. Deze morgen krijgt u de gelegenheid om een kijkje te nemen in de school en de kleutergroep (of in geval van een verhuizing, de groep waar uw kind zou instromen). Heeft u de open morgen gemist dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor het inplannen van een ander moment. 

Inschrijven  1e kind uit het gezin
Als uw keuze is gevallen op De Zandbaan dan plannen wij een kennismakingsgesprek met u in. U vraagt dit gesprek aan via het contactformulier. In het gesprek maken we kennis, verkennen we samen of De Zandbaan inderdaad de meest passende school is voor uw kind en worden wederzijdse verwachtingen uitgesproken. Na dit gesprek ontvangt u aanmeldformulieren waarmee u uw kind definitief kunt inschrijven op De Zandbaan.

Inschrijven van broertjes / zusjes van uw oudste kind wat al bij ons op school zit
Omdat we elkaar al kennen is een kennismakingsgesprek met u als ouders niet meer nodig. U kunt via het contactformulier op deze website een aanmeldformulier opvragen. U ontvangt van ons een bevestiging van inschrijving en wordt samen met uw kind uitgenodigd voor een eerste wen-ochtend in de klas en een nadere kennismaking met de leerkracht.

Swaanhilstraat15
4411 BL Rilland

T 0113-551597
E info@zandbaan.nl
De Zandbaan is onderdeel van VCPOZ